Heren pruiken

Heren pruiken

Herenpruiken/Mannenpruiken voor feestjes

De pruiken voor heren zijn voor je het weet al in huis. Als je voor 16 uur op een werkdag bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis. Ook als je op korte termijn dus een feestje hebt en je outfit nog niet helemaal compleet is, zit je hier goed. Mocht je toch ontevreden zijn of de pruik niet helemaal te zijn wat je zocht, dan kun je binnen veertien dagen weer retourneren en helpen wij je graag verder met een ander model. Er is immers keuze genoeg, dus grote kans dat je iets anders leuk vindt. Shop dus snel de pruik voor jouw aanstaande feestjes en steel de show, en dat alles voor een lage prijs.
Natuurlijk wil je niet teveel geld uitgeven aan een pruik die je wellicht eenmalig gaat gebruiken. De pruiken kunnen prima meerdere malen gebruikt worden, maar we begrijpen dat je hem niet dagelijks op zult zetten en dus niet teveel wilt betalen. Doordat er geen sprake is van een fysieke winkel, kunnen wij de prijzen ook zo laag mogelijk houden: dat wil toch iedereen? Je hebt al een pruik voor minder dan tien euro, zodat je snel klaar bent voor je feestje zonder daarvoor diep in de buidel te tasten.


Bestellen via pruikenwinkel
Heb je binnenkort een feestje, wil je iemand eens verrassen door er gek uit te zien of heb je om een andere reden een pruik nodig? Dan zit je in ieder geval goed bij ons. Je vindt verschillende categorie├źn aan pruiken zodat er voor ieder feestje wel wat te vinden is. Denk aan verkleed gaan als een opa, of juist als een jonge man met een weelderige bos haar. Het zijn pruiken waarvan wel duidelijk is dat dat met je eigen haar niet zo gemakkelijk zal lukken, dus dat scheelt je in ieder geval een heleboel tijd.

Geen producten gevonden. Klik hier om terug te keren naar de homepagina.