Dames pruiken

Dames pruiken

Hoewel er vaak van alles gedaan kan worden met het haar van vrouwen, is het niet altijd mogelijk om te doen wat je ermee zou willen. Denk aan een leuk feestje waar je eens een gekke coupe voor wil maken. Nu kun je ervoor kiezen om bussen haarlak leeg te spuiten en uren bezig te zijn met je haar, maar heb je weleens gekeken naar een geschikte pruik voor weinig geld? Dat zou een betere optie zijn dan je eigen haar om zeep helpen voor dat ene feestje. Er zijn genoeg feestjes waarbij een pruik van pas zou komen. De eerste die in je opkomt is waarschijnlijk carnaval, maar het kan ook gaan om een vrijgezellenfeest of een themafeestje. Altijd handig om de pruik die je bestelt nog even te bewaren, want je weet maar nooit wat voor feestjes er nog aankomen in de toekomst.

Assortiment Pruikenwinkel
Bij ons vind je dan ook een ruim aanbod in pruiken voor dames. De een nog redelijk realistisch met bijvoorbeeld mooi zwart lang haar dat gekruld is, de ander lekker gek door de zilveren kleur en de boblijn. Het assortiment is groot omdat we begrijpen dat niet alles bij iedereen past en daarbij het feestje ook vaak vraagt om een specifieke soort pruik. Het kan natuurlijk gebeuren dat er nog geen gewenste pruik tussen staat. Je kunt in dat geval ook contact met ons opnemen met hierin jouw wensen. Zoek je lang haar, in welke kleur, krullen of stijl, etc. Zo kunnen wij voor jou op zoek gaan naar een pruik die wel voldoet aan jouw wensen!

Daarbij houden we altijd de prijzen in het oog. We gaan voor lage prijzen omdat ook wij begrijpen dat je niet teveel wilt betalen voor een pruik die wellicht enkele keren gebruikt zal worden. Het is zonde om daar tientallen of wellicht honderden euro's aan uit te geven. Je kan dan ook gaan voor een pruik van nog geen tien euro bij ons, dus dat is ook voor de portemonnee wel zo aangenaam.

Heb je morgen al een feestje? Zorg dan dat je voor 16 uur je bestelling plaatst, dan is hij de volgende werkdag nog in huis. Ook op korte termijn leveren is bij ons dus geen probleem. Mocht je voor grotere groepen pruiken zoeken, dan zit je bij ons goed en profiteer je bovendien van geen verzendkosten.

Benieuwd geworden naar ons assortiment damespruiken? Neem dan zeker een kijkje en voor je het weet heb jij jouw ideale pruik gevonden. Mocht deze dan toch niet naar wens zijn, dan kun je hem binnen veertien dagen ook altijd retourneren of ruilen zodat je toch tevreden bent met je aankoop. Veel shopplezier in de Pruikenwinkel!

Geen producten gevonden. Klik hier om terug te keren naar de homepagina.